Twee jaar De Algemene Wanhoop: Back to the beginning

Het is alweer twee jaar geleden dat ik begon met bloggen voor De Algemene Wanhoop. Toen ik laatst mijn honderdste blog plaatste, vroeg een vriendin van Leonie en mij of ik ooit mijn eerste blog terug gelezen had. Toen ik zei dat ik dat niet echt gedaan had, opperde ze om dit eens te doen en dat het misschien leuk was om hier een blogje over te schrijven. Zo gezegd, zo gedaan.

Mijn allereerste blog was mijn voorstel blog, maar omdat ik dit niet echt als mijn eerste blog beschouw neem ik jullie terug naar de blog die ik daarna schreef. Dit was mijn blog over een toen net nieuw product bij de Albert Heijn: de verse pureersoep. Op dat moment waren we net begonnen en werd het niet super goed gelezen, maar twee jaar later is het mijn beste gelezen blog.

Dit jaar is het blogje al 251 keer gelezen! Dat betekent dat hij bijna dagelijks wel gelezen wordt. Dit vind ik altijd heel leuk om te zien. Toen ik het schreef, had ik niet verwacht dat juist dit blogje het uiteindelijk heel goed zou gaan doen, maar dat kan je nooit van te voren voorspellen. Ik weet nog goed dat ik veel moeite had gestoken in dit blogje, omdat ik nog nooit echt een review had geschreven en niet goed wist hoe ik dit wilde/moest aanpakken.

Voor dit blogje heb ik het natuurlijk terug gelezen en ik moet zeggen dat ik er nog steeds erg blij mee ben. Ik kan zeker een aantal blogs aanwijzen die ik later geschreven heb waar ik niet zo tevreden over ben en een aantal daarvan komen uit de beginperiode, maar dit blogje staat zeker niet in het rijtje! Er staat niks in het blogje dat ik zou willen aanpassen op een paar kleine taalfoutjes na, dus bijna twee jaar na het plaatsen van dit blogje ben ik er nog steeds heel blij mee. Ik ben wel altijd benieuwd waarom juist dit blogje bijna dagelijks gelezen wordt en hoe mensen bij dit blogje komen. Waarschijnlijk zal ik hier nooit echt achter komen.

Als ik terugkijk op de afgelopen twee jaren ben ik verbaasd hoe snel de tijd gaat en hoeveel blogjes ik al geschreven heb. Leonie en ik hebben beide al meer dan honderd blogjes geschreven en ik hoop dat we dit aantal blogjes en aantal jaren op zijn minst kunnen verdubbelen.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “Twee jaar De Algemene Wanhoop: Back to the beginning”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s