About

Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

Deveny

Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Groningen
Diëtist, maar eet ondertussen echt niet gezond. Daarnaast voedingsassistent in een gezellig ziekenhuis.
Meest wanhopige moment tot nu toe: vijf minuten lang nadenken over de Nederlandse vertaling van een Engels woord en in plaats van Google Translate te gebruiken, besluit je je vriend hierover te appen. Waarschijnlijk heb ik wel meer wanhopige momenten, maar door gebrek aan schaamte sla ik deze momenten niet op.
Deveny stelt zich hier verder voor.

Leonie
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Glimmen (Groningen)
Afgestudeerd van Kunsten, Cultuur en Media. Gespecialiseerd in theaterwetenschap en kunstkritiek. Ook nog schoenenverkoopster.
Meest wanhopige momenten tot nu toe: Op mijn 25ste mijn moeder kwijt raken in de Ikea en er dan serieus over nadenken om haar te laten omroepen. Dat ik ’s ochtends op mijn werk wordt ge-smst dat mijn kledingkast uit elkaar gedonderd is en mijn kleding in kratten op mijn kamer staat. Of die keer dat ik door het ijs op een ondergelopen weiland zakte en snoeihard voorover knalde. Nog verzoekjes voor wanhopige momenten? Ik heb ze vast in mijn oeuvre!
Leonie stelt zich hier verder voor.

Advertentie