Even voorstellen! Deveny

Voordat we beginnen met het plaatsen van allemaal leuke en interessante berichten, is het natuurlijk wel handig om te weten wie iedereen is. Vandaag zal Deveny het spits afbijten en als eerste vertellen wie zij is. Want wie is Deveny? Waar komt ze vandaan? Wat houdt haar bezig en is ze zo wanhopig als de naam van dit blog zich laat voordoen?

Wie ben ik? Dat is een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. Op dit moment ben ik de eerste van de drie die zich voorstelt en ja dat vind ik een beetje spannend. Maar eigenlijk ben ik een beetje wanhopig, want ik weet niet waar ik over moet schrijven. Laten we beginnen bij het begin. Ik ben Deveny en wie ik ben, hoop ik ooit echt uit te vinden, maar voor nu moeten jullie het doen met wat ik tot nu toe uitgevonden heb.

18 jaar lang was mijn nest Den Haag, totdat ik besloot uit te vliegen naar Groningen. Waarom Groningen? Een vraag die mij weleens gesteld wordt en dan is mijn reactie “Waarom niet Groningen?” Groningen is de perfecte stad om te studeren en het echte studentenleven te ervaren. Voor het eerste ben ik gekomen en het tweede kreeg ik er gratis bij. Ik studeer Voeding en Diëtetiek en daardoor kan je mij (bijna) alles vragen over voeding. Over hoe goed, slecht of lekker het is om te eten. Voeding is iets waar ik de hele dag mee bezig ben. Ik kan bij het eten van mijn ontbijt al zitten kwijlen of dromen over wat ik straks bij de lunch of het avondeten ga eten.

Wat valt er nog meer te vertellen over mij? Ik kan heel enthousiast zijn over de kleinste dingen of iedereen willen knuffelen, omdat ik heel vrolijk ben of net even een glaasje te veel op heb. Buiten dat lees ik ook heel graag boeken over voeding of waar het liefst zo veel mogelijk mensen in worden afgeslacht en dan ook op de meeste gruwelijke manier. Dat geldt dan ook weer voor alle series en films die ik kijk op Netflix of in de bioscoop. Van Nederlands(talige) films en series houd ik absoluut niet, net als muziek. Van Ed Sheeran kan ik alles meebrullen, want normaal zingen kan ik volgens mijn vriend niet. Maar ook Sam Smith, Ellie Goulding en Thirty Seconds to Mars brul ik maar al te graag mee.

Alles dat ik verder over mijzelf en de rest van de wereld ontdek zal hier voorbij komen, maar nu eerst geef ik de beurt aan de rest om zich voor te stellen.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

2 gedachten over “Even voorstellen! Deveny”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s