Hoe ik per ongeluk bij een Marvel première was

Once upon a time… was ik per ongeluk aanwezig bij de Europese première van een Marvel film. Het gaat om de première van Ant-Man and the Wasp en er is zelfs publiek bewijs van! Hoe raakte ik daar verzeild?

Ik was al verliefd op Paul Rudd en zijn humor ver voordat hij de in grootte veranderende superheld Ant-Man ging vertolken en onderdeel werd van de beroemde Avengers. Ik bewonderde hem al in Friends en al helemaal in de hilarische komedie I Could Never Be Your Woman. Loved him before it was cool (hoewel: hoe cool is Ant-Man eigenlijk vergeleken met Iron Man?)

In de zomer van 2018 maakte ik een roadtrip rondom Parijs en natuurlijk moest ik ook Disneyland Parijs aan doen. Ik was er drie dagen en vlak voor vertrek bleek er op dag twee een heel bijzonder evenement plaats te vinden. Doordat The Walt Disney Company eigenaar is van Marvel Entertainment was de Europese première van Ant-Man and the Wasp in het Walt Disney Studios Park in Parijs, toevallig op de tweede dag dat ik er was.

Vlak voordat de première begon was er een groot gedeelte van het voorplein (de foto bovenaan) in het park afgezet met lint. De tiener fangirl die diep in mij nog steeds verscholen zit, rook dat ik daar in de buurt moest blijven rondhangen. Dat instinct werd bevestigd toen binnen no time de vier grootste sterren uit de film te verschijn kwamen. Omdat het niet was aangekondigd en doordat het nog zo ver voor de eigenlijke première was, stond ik vooraan en zag ik daar Michael Douglas, Evangeline Lilly, Hannah John-Kamen en natuurlijk Paul Rudd verschijnen.

Zo sta ik dus op één van de publiciteitsfoto’s. Toegeven: je moet wel weten waar ik sta, welke kleren ik aan heb en dat de gene naast mij lang is en een rood t-shirt droeg met een pet. Maar ik sta erop!

Voor het gemak heb ik even een regenboogcirkel om mezelf heen getekend (high quality blogging hier). Maar daar sta ik! Met Paul Rudd! (en de rest)

 

Tijdens première rijden de sterren in prachtige, glanzende cabrioletten het Walt Disney Studios Park binnen. Het staat er zwart van de mensen. Rijen dik staan er mensen ze toe te juichen. Ik zie het hoofd van Paul Rudd en daarmee is alles gezegd. Echt respect voor de smokings die de heren dragen. Die dag was het omme nabij 35 graden. Blij dat ik het fotomoment daarvoor heb meegemaakt, loop ik naar één van de attracties. Daar zijn voor het komende uur geen rijen te bekennen.

Gepubliceerd door

Leonie Zuidersma

Heeft Kunst, Cultuur en Media gestudeerd aan de RUG. Is daarnaast beroepschaoot. Meer over mij weten? Check dan mijn berichten bij De Algemene Wanhoop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s