Bloed, zweet, tranen en dank je wel

Het ging niet van een leien dakje. Na zes jaar hard werken kan ik eindelijk zeggen dat ik diëtist ben. Ik heb het papiertje binnen. Hoewel ik veel alleen heb moeten doen, zijn er natuurlijk een aantal mensen die het mogelijk hebben gemaakt om dit resultaat te behalen.

Daarom wil ik graag een aantal mensen bedanken. Zonder deze mensen had ik dit waarschijnlijk niet kunnen halen.

Allereerst natuurlijk mijn lieve ouders. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Jullie hebben alle ups en downs meegemaakt en hebben mij altijd gesteund. Vooral toen het moment kwam waarop ik naar Groningen ging en 250 km de afstand tussen ons werd. Jullie hebben er nooit een probleem van gemaakt om langs te komen en hebben, volgens mij, net als ik een tweede thuis gevonden. Ik denk dat ik nooit genoeg woorden zal hebben om jullie te kunnen bedanken.

Als tweede moet ik natuurlijk mijn lieve vriend bedanken. Je bent misschien op wel één van de drukste momenten van mijn leven binnenkomen vallen. Vanaf het eerste moment heb je me altijd gesteund en mag ik alleen maar hopen dat je dit nog een lange tijd blijft doen. Bedankt voor alle momenten waarop ik bij je mocht huilen als het niet lukte, dat je me hielp me leren, dat je me uit mijn plaat liet gaan als ik boos was en dat je mijn overwinningen met me ging vieren. Je bent de beste.

Ook zijn er twee mensen die ik al jaren mijn ooms noem, maar dit niet bij bloed zijn. Jullie hebben misschien iets meer van de zijlijn alles beleeft, maar vroegen wel altijd hoe het ging en kwamen een aantal keer naar Groningen. Tegen jullie wil ik graag zeggen dat ik blij ben dat ik jullie al mijn hele leven ken en dat ik hoop nog vele momenten met jullie mag mee maken.

Er zijn nog veel meer mensen die ik graag zou willen bedanken, maar daar heb ik niet genoeg ruimte voor. Iedereen die mij op één of andere manier heeft geholpen of met me heeft samengewerkt, dank je wel.

Bron

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

2 gedachten over “Bloed, zweet, tranen en dank je wel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s