De hoogtepunten van 2019 waar je nog niks over wist

Het afgelopen jaar heb ik over van alles geblogd. Zo nam ik je mee op mijn vakantie door Praag, Warschau, Budapest en Wenen. Behaalde ik mijn papiertje als diëtist en schreef ik een blog toen het even niet goed met mij ging. In een notendop is dat wel mijn jaar, maar er zijn ook nog wat hoogtepunten waar ik niet over geschreven heb!

Zo ben ik twee keer dit jaar naar een concert van Muse geweest samen met mijn vriend. De eerste keer was in het Goffertpark in Nijmegen en de tweede keer in de Ziggo Dome in Amsterdam. Beide keren waren geweldig! Het was voor mijn vriend en mij de eerste keer dat we Muse live zagen en wisten dat ze heel goed live waren. In de Ziggo Dome stonden we bijna helemaal vooraan. Mocht Muse binnenkort weer naar Nederland komen (gebeurt waarschijnlijk niet), dan zal ik er alles aan doen om weer kaartjes te krijgen.

Een ander hoogtepunt was het concert van John Mayer. Dit keer ging ik samen met mijn vader en ook deze keer hadden wij allebei John Mayer nog nooit live gezien. Ondanks dat het een heel ander concert was dan de keren bij Muse vond ik dit concert net zo goed. Doordat ik uit werk van Groningen naar Amsterdam moest, hadden we niet super goede plekken qua zichtplekken op het podium, maar dat maakte niet uit. John Mayer is een geweldige artiest waardoor ik het hele concert heb staan genieten van de muziek.

Als verjaardagscadeautje dit jaar ging ik samen met mijn vriend schieten. Dit wilde we allebei een keer doen, dus ik vond het heel leuk om dit te doen voor mijn verjaardag. Van te voren had ik verwacht dat ik dit niet zo goed zou kunnen en dat mijn vriend meer dingen zou raken dan ik. Maar van de drie onderdelen kleiduif schieten, pijl en boog schieten en kortebaan schieten was ik beter in kleiduif schieten en pijl en boog schieten. Het kortebaan schieten vond ik heel leuk, maar was een stukje moeilijker dan ik verwacht had.

Een hoogtepunt dat totaal onverwacht was, was de dag dat mijn blog over restaurant de Vlindertuin het record van best belezen blog op een dag verbrak. Het gebeurde op 10 november toen ik een dagje met mijn moeder naar Wondr in Amsterdam ging. Toen ik wakker werd, waren de statistieken al lekker bezig, maar hoe later het op de dag werd hoe vaker het gelezen bleef worden. Ik ben nog steeds erg verbaasd en dankbaar voor degene die dit blogje ergens gedeeld heeft. Ik heb niet kunnen achterhalen wie dit was of waar het gedeeld is.

Na een mooi 2019 kijk ik uit naar 2020. Ik wil iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar wensen!

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s