Mijn favorieten van Glee

Toen Glee uitgezonden werd op tv vond ik het nooit boeiend genoeg om te volgen. Wel keek ik soms naar filmpjes van liedjes op You Tube. Sinds een paar weken staat Glee op Netflix. Voor mij een mooie manier om de serie een kans te geven. We zijn een paar weken later en ik ben al in seizoen 3 van de 6. Oeps… Ik ga het vandaag niet hebben over waarom je deze serie moet kijken, want zo goed is het niet. Wat wel leuk en redelijk goed is gedaan in de serie zijn de optredens. Dus vandaag deel ik met jullie mijn (tot nu toe) favoriete optredens.

Seizoen 1: aflevering 1 “Pilot”
Met het volgende optreden wordt de allereerste aflevering afgesloten. Het geeft je een feel good feeling dat je soms heel erg nodig hebt. Dit nummer wordt vaker in de serie gedaan, maar dit blijft tot nu toe wel mijn favoriet.

Seizoen 2: aflevering 7 “The Substitute”
In deze aflevering is Gwyneth Paltrow een gastrol van vervanger. Een aflevering met veel leuke liedjes, maar vooral het optreden van Umbrella en Singing in the Rain op het einde van de aflevering vind ik een hele leuke mash-up. Het dansje lijkt me ook heel leuk om te doen.

Seizoen 3: aflevering 6 “Mash Off”
Dit is één van de liedjes die ik best vaak luisterde toen ik Glee totaal niet volgde. Ik ben geen hele grote van Adele, maar vind dit een mooie mash-up en als niemand het kan horen zing ik heel hard mee. Oké, soms kan je me Someone Like You horen zingen tijdens singstar…

Dit zijn tot nu toe mijn favoriete optredens van Glee. Ken jij Glee en zo ja wat is jouw favoriete optreden?

Bron afbeelding

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s