Even lachen

Ik zit niet heel vaak op YouTube, maar als ik tijd verdrijf op deze leuke site dan kijk ik bijna altijd naar stand-up comedians. Korte stukjes uit hun shows. Heerlijk. Ik kijk ze vaak in de trein als ik klaar ben met stage. Ik houd dan altijd een wedstrijd met mezelf om zo zacht mogelijk te lachen. Nu ik een koptelefoon met noise canceling heb is dat een beetje moeilijk geworden, doordat ik mezelf niet meer hoor. Niemand heeft me tot nu toe ooit aan getikt, omdat ik te hard lach dus ik denk dat het niet zo erg is als dat ik denk. Daarom deel ik vandaag drie filmpjes van stand-up comedians waar ik dit moment helemaal aan verslingerd ben.

Als eerste wil ik graag Jack Whitehall aan jullie voorstellen. Ik ken hem al een tijd en volg hem op Facebook, maar dankzij het algoritme zie ik niet zo snel filmpjes van hem. Mijn favoriete filmpje kon ik jammer genoeg niet vinden op YouTube, maar ik vond wel een andere waar mijn favoriete stukje in voorkomt. Een deel van deze sketch gaat over een film die veel mensen denk ik wel leuk vinden en waar mening volwassen soms nog bij huilt.

Als volgende wil ik graag James Veitch aan jullie voorstellen. Zijn TEDtalks, waarin hij op spammail reageert, zijn geniaal. Bij deze filmpjes krijg ik eigenlijk altijd tranen in mijn ogen van het lachen en bij sommige pijn in mijn buik. Ik koos voor een ander filmpje dat ook heel leuk is en met wat materialen thuis na te doen is.

Als laatste nog eentje van eigen bodem. René van Meurs heb ik vorige week leren kennen. Lekker grof gebekt en hij spreekt lekker de waarheid. Ik heb nog niet zo veel van hem gekeken, maar het filmpje hieronder is tot nu toe mijn favoriet.

Ik sta open voor nog meer leuke stand-up comedians en filmpjes! Dus als je een leuke hebt, laat het me even weten.

Designed by ijeab / Freepik

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s