De Algemene Wanhoop Stopt

De Algemene Wanhoop werd verwekt in de schoenenwinkel waar we samen werkten en werd geboren in een pizzeria. Dat bleek een begin te zijn van een prachtig avontuur die toch ruim vier jaar heeft mogen duren.

Een paar weken geleden gaf Deveny al aan te stoppen. Ik ben nog eventjes doorgegaan, maar ook ik besluit nu een punt te zetten achter deze mooie wanhopige blog. Hiermee zullen er geen nieuwe blogs meer verschijnen op De Algemene Wanhoop.

Het is mooi geweest. Deveny haar besluit kwam voor mij niet als een verrassing, maar een groot deel van de lol die de blog mij opleverde zat in de samenwerking. Ik zie het niet zitten om het beheer van onze blog en social media volledig op mij te nemen. Ook moet ik zeggen dat na ruim vier jaar wekelijks een blog typen de koek wel een klein beetje op is.

Het was een prachtige tijd die mee heel veel heeft gebracht. Het afscheid is voor mij dan ook bittersweet. Een beetje als het einde van een vakantieliefde. Ik heb genoten van het schrijven van de blogs en van het ontvangen van jullie reacties. Ik heb ontzettend veel lol mogen beleven met mijn blogpartner in crime die nu gewoon mijn partner in crime wordt. Ik heb de afgelopen vier jaar een heel klein beetje geïnfluenced haha.

Ik wil iedereen bedanken die zich door mij heeft laten meeslepen en die hierdoor figuranten zijn geworden in mijn blogs. Ik wil Deveny graag bedanken voor alle giechels. Ik wil jullie allemaal heel graag bedanken voor alle liefde, grappen en support die ik van jullie heb mogen ontvangen. Het was een mooie tijd!

Advertentie

Gepubliceerd door

Leonie Zuidersma

Heeft Kunst, Cultuur en Media gestudeerd aan de RUG. Is daarnaast beroepschaoot. Meer over mij weten? Check dan mijn berichten bij De Algemene Wanhoop.

6 gedachten over “De Algemene Wanhoop Stopt”

  1. Jammer Leonie ik heb er van genoten en zeg bij hier veel succes verder in hopelijk is je appartement gauw klaar en geniet er maar van. Ik zie je misschien wel weer in de winkel. Groetjes

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s