Deveny gaat stoppen

Het is niet de blog waarvan ik verwacht had dat ik hem dit jaar of in de nabije toekomst zou schrijven. Afgelopen weekend heb ik de beslissing gemaakt om te gaan stoppen met De Algemene Wanhoop.

Allereerst wil ik zeggen dat Leonie en ik nog steeds vriendinnen zijn en niet door ruzie uit elkaar gaan. Toen wij iets meer dan 4 jaar geleden met De Algemene Wanhoop begonnen, hebben we altijd gezegd dat dit onze hobby is en dat we het doen voor ons plezier. Het afgelopen jaar heb ik vaker zonder plezier en met tegenzin blogs geschreven dan wel.

Lang heb ik de hoop gehad dat ik weer plezier zou krijgen in het bloggen. Om die reden heb ik ook afgelopen zomer de pauze van 2 maanden genomen. Voor de pauze voelde bloggen al als een verplichting en zat ik natuurlijk niet helemaal goed in mijn vel. Na de pauze heb ik een korte opleving van plezier gehad, maar al snel was dat weer weg.

Wel kijk ik met veel mooie herinneringen terug op mijn tijd met De Algemene Wanhoop. Iets dat vrij spontaan is opgezet door collega’s is uitgegroeid tot iets moois dat ik van te voren niet had zien aankomen. Ik ben een hele goede vriendin rijker en heb mooie verhalen mogen delen. Met pijn in mijn hart schrijf ik nu mijn laatste blog, maar wie weet kom ik ooit nog eens terug als (gast)blogger.

Ik heb van alles en iedereen genoten en wil ook graag iedereen bedanken die mijn blogs hebben gelezen. Voor nu neem ik in ieder geval afscheid, doei!

Advertentie

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “Deveny gaat stoppen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s