De avonturen van een zzp-er

De laatste keer dat ik iets deelde over mijn bestaan als zzp’er is al weer even geleden. Ik vond daarom tijd voor een nieuwe update! De vorige keer heb ik jullie verteld over ik de stap maakte om te gaan beginnen met het Startup traject van Nowherdays, maar hoe gaat het nu?

Toen ik eind mei mij inschreef voor het traject wilde ik gelijk beginnen met van alles en nog wat. Er kwam natuurlijk ook heel veel op mij af. Ik had het al druk met mijn werk als diëtist en voedingsassistent en vrijwel ineens had ik het in mijn hoofd gekregen dat ik toch iets voor mezelf wilde beginnen.

“Misschien is het wat te veel om allemaal tegelijkertijd te willen doen?”

Ja, ook als je daarnaast wat last krijgt van persoonlijke problemen. Dan wordt het wel veel. Dit is dan ook een van de redenen dat ik tijdelijk een pauze nam van het bloggen voor De Algemene Wanhoop. Mijn gedachten stonden continu aan en ik had even 0 inspiratie voor blogs. Die pauze heeft mij heel goed gedaan. Nog steeds heb ik het druk, maar ik heb alles wel beter onder controle dan een tijdje geleden.

Nu komen we bij de hamvraag: “Hoe gaat het nu?” Nu gaat het goed. Mijn bedrijf begint langzaam vorm te krijgen en ik heb het super erg naar mijn zin. Ik ben heel blij dat ik besloten heb om het traject te gaan doen, want je krijgt super veel begeleiding tijdens het opzetten van je eigen bedrijf. Zo heb ik een business coach waar ik regelmatig contact mee heb, heb ik een buddy gevonden waarmee ik wekelijks praat, brainstorm, aanmoedig en inspireer om bezig te gaan met onze bedrijven en ondertussen ben ik bezig met cursussen en ben ik mijn traject over Intuïtief Eten aan het opzetten.

Soms zou ik wel willen dat ik meer uren in een dag heb. Want zodra ik lekker bezig ben met een cursus of iets, dan kan de tijd voorbij vliegen. Nog steeds is mijn hoofd vol met inspiratie, maar ik heb wel geleerd om meer prioriteiten te stellen. Want soms kunnen dingen wel even wachten. Plus dat ik mezelf meer op 1 ben gaan zetten. Als het met mij niet goed gaat, dan gaat het ook niet goed met mijn bedrijf.

Mocht je meer willen weten en mij op de voet willen volgen,  dan kan je dat doen door het volgen van mijn Facebookpagina Deveny Tolboom en/of Instagramaccount @devenytolboom. Hier geef ik sowieso elke zondag een update.

Lijkt het je ook interessant om een eigen (online) bedrijf te starten of heb je een bedrijf dat je naar het volgende niveau wilt tillen? Klik dan op de volgende link om bij het Startup- of Groeitraject van Nowherdays te komen. Dit is een affiliatie link en als je de cursus via deze link aanschaft, dan krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “De avonturen van een zzp-er”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s