De volgende stap

Zoals jullie al weten ben ik sinds november zzp’er. Sindsdien ben ik op zoek hoe alles zou willen indelen. Het begin van deze zoektocht deelde ik al eerder, maar nu kan ik je leuk nieuws vertellen dat ik over gegaan ben tot een volgende stap! En die stap deel ik graag met je. 😊

Maar eerst neem ik je mee door de periode die vooraf ging aan het besluit. In december ben ik aan de slag gegaan voor een opdrachtgever als diëtist. Ik heb het heel erg naar mijn zin, maar dit werk vulde nog niet mijn hele week. Een lange tijd ben ik op zoek geweest naar een andere opdrachtgever, maar uit die zoektocht is helaas niks gekomen. Toen kwam natuurlijk de volgende gedachte in mij op: “Ik kan ook zelf iets opzetten. “

Die gedachte opende een heel vat aan andere gedachtes. “Wil ik echt voor mezelf beginnen? Wat zou ik dan willen doen? Hoe ga ik het indelen? Blijf ik dan diëtist of wil ik iets anders doen?” En ga zo maar even door. De gedachtes kwamen in een snel trein toen ik de gratis cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays ging volgen. Wat volgde was een pittige week met zes masterclasses, opdrachten maken, nadenken en dat allemaal naast mijn werk, het volgen van het Songfestival, voorbereiden voor mijn scholing tot leefstijlcoach en enigszins het hebben van een sociaal leven.

De cursus was pittig en bevestigde alleen maar dat ik heel graag zelf iets wilde gaan opbouwen. Dit vond ik een verrassende gedachte, want ik heb heel lang gezegd dat ik nooit iets zelf wilde opbouwen. Op dag drie van de cursus ging er ineens een lampje aan in mijn brein: intuïtief eten.

Intuïtief eten is een anti-dieet methode uit Amerika, die sinds kort bekend is gemaakt door I’m A Foodie in Nederland. Ik heb er een boek over gekocht en raak er steeds meer door geïnteresseerd. Omdat het nog niet zo groot en bekend is in Nederland, vond ik dit de perfecte invulling voor mijn bedrijf. Hierdoor besloot ik om mijn bedrijf te gaan inrichten voor het begeleiden van mensen op het gebied van intuïtief eten. Mijn focus zal gaan liggen op 1-op-1 coaching, maar er zijn natuurlijk nog meer plannen.

Heel mooi die plannen, maar waar ga je beginnen? Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar gelukkig kwam daar een mooi aanbod aan het einde van de cursus Bouw een Succesvol Bedrijf: een jaartraject met begeleiding van een businesscoach! Hier heb ik geen twee seconde over hoeven nadenken en mij gelijk aangemeld toen het kon. Nu ben ik begonnen aan een Startup traject en ga stap voor stap mijn bedrijf van de grond opbouwen. Afgelopen vrijdag had ik mijn eerste gesprek met mijn coach waarin ik over mijn doelgroep, aanbod en verdienmodel gebrainstormd heb.

Ik ben er nog lang niet, maar het eerste begin is er! Sinds ik deze stap heb gezet, ben ik super enthousiast en zou ik continu bezig willen zijn met van alles. Op de planning staat nu het behalen van mijn Intuïtief Eten coach certificaat en het afmaken van mijn scholing tot Leefstijlcoach. Ondertussen ga ik ook door met werken en het gewone leven, maar ik zal je zeker op de hoogte houden.

Mocht je meer willen weten en mij op de voet willen volgen,  dan kan je dat doen door het volgen van mijn Facebookpagina Deveny Tolboom en/of Instagramaccount @devenytolboom. Hier geef ik sowieso elke zondag een update.

Lijkt het je ook interessant om een eigen (online) bedrijf te starten of heb je ene bedrijf dat je naar het volgende niveau wilt tillen? Klik dan op de volgende link om bij het Startup- of Groeitraject van Nowherdays te komen. Dit is een affiliatie link en als je de cursus via deze link aanschaft, dan krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “De volgende stap”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s