Time flies while you’re having fun

Morgen ben ik alweer vijf jaar samen met de the boyfriend. Ergens voelt het niet als vijf jaar, maar heel veel korter. Als ik kijk op de afgelopen jaren, dan komt er een hele reeks aan gebeurtenissen en avonturen naar voren. Toen realiseerde ik me ineens wel dat we alweer vijf jaar een relatie hebben. Oftewel time flies while you’re having fun.

Mijn eerste realisatie was afgelopen Kerst. Mijn ouders waren een paar dagen in de buurt van Groningen en daar vierde we toen Eerste Kerstdag. Tijdens een wandeling over het park begon mijn vader over de laatste keer dat ik daar was en wat er toen allemaal gebeurde. We moesten toen namelijk iets eerder weg, omdat mijn opa op sterven lag. Ik kreeg toen een hele erge flashback naar Kerst 2015. Dat was namelijk de periode waar alles is begonnen. Terwijl ik daar liep, vond ik het heel raar en grappig dat ik op precies hetzelfde park was om dezelfde tijd vijf jaar later en nu met de persoon waarmee ik toen aan het appen was.

Als ik dan terug kijk op de laatste vijf jaar, dan komt er een wervelwind aan herinneringen voorbij. Goede herinneringen, zoals onze vakanties naar IJsland, Parijs en met Interrail. Uitjes die we gemaakt hebben, uitgaan met vrienden, borrels, drinkavonden bij Proeflokaal Mout of de Koffer. Oud en Nieuw in Valencia en nog veel meer.

In deze vijf jaar verloren we allebei onze opa’s en oma’s, hadden we persoonlijke tegenslagen en heb ik bijna een jaar persoonlijke struggels gehad. Ook stond Erik bij bijna elk belletje naar aanleiding van een sollicitatie achter een deur mee te luisteren of ik eindelijk was aangenomen. Het leven is niet altijd een feestje, maar gelukkig mag ik het wel meemaken met mijn beste maatje. Nog even een zoetsappig bedankstukje voor mijn beste maatje ook wel bekend als The Boyfriend.

Beste maatje

Soms kan ik je wel achter het behang plakken, maar je bent en blijft wel mijn beste maatje. Je bent naast mijn ouders mijn grootste supporter en je zal er altijd vertrouwen in houden dat alles goedkomt.

Je bent de eerste aan wie ik iets leuks, stoms of grappigs wil vertellen en de persoon bij wie ik mijn gezicht niet in een plooi kan houden. Je weet gelijk als ik iets gedaan heb of dat er iets aan de hand is. Ook kan ik eigenlijk nooit langer dan vijf minuten boos op je blijven.

Ik zal nooit stoppen met je irriteren, maar soms wel een pauze nemen. Ook ben ik heel blij dat je (bijna) altijd me gewoon mijn gang laat gaan en al mijn blogdingen semi-gelijk ondergaat. Ik wil je heel erg bedanken voor de afgelopen jaren en ik ben benieuwd wat de komende vijf jaar gaan brengen.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s