End of the Year Book tag II

Twee jaar geleden vulde ik op aanraden van Mattie Maaike de End of the year book tag in. Zijn er in deze twee jaar nog dingen veranderd in vergelijking met de vorige keer of is alles hetzelfde gebleven?

Are there any books you started this year that you need to finish?
Aan de meeste boeken, die ik momenteel aan het lezen ben, ben ik net begonnen. Het boek De Meeste Mensen Deugen van Rutger Bregman wilde ik heel graag dit jaar uit hebben, heb ik afgelopen weekend (eindelijk) uitgelezen. Ik raad dit boek totaal niet aan en vond het een van de k*tste boeken die ik ooit gelezen heb.

Do you have an autumnal book that you plan to carry over into the winter season?
Net als twee jaar geleden lees ik geen specifieke boeken per seizoen. Nog steeds lees ik waar ik op dat moment zin in heb en dat zijn voornamelijk thrillers.

Is there a new release you’re still waiting for?
Ik weet niet of M.J. Arlidge een nieuw boek op de planning heeft staan, want sinds de vorige keer, dat ik deze tag invulde, heb ik al zijn boeken gelezen en is hij één van mijn favoriete schrijvers geworden. Ik kan niet wachten tot er (hopelijk) een nieuw boek uitkomt in zijn Helen Grace serie.

What are three books you want to read before the end of the year?
Op dit moment ben ik bezig in Stil Maar van Carla Kovach, Horen, Zien, Zwijgen van J.D. Barker, The Fountainhead van Ayn Rand en Nikon D5600 for Dummies van Julie Adair King. Het liefst zou ik de laatste twee graag uit hebben voor 2021, want daar ben ik het langste in bezig. Ik gok dat het de eerste twee gaan worden. Dat zijn allebei thrillers en lezen makkelijk weg.

Is there a book you think could still shock you and become your favourite book of the year?
Het zou zo nog maar kunnen dat ik mijn favoriete boek van dit jaar nog niet gelezen had. Ik heb dit jaar redelijk wat boeken gelezen en het was een mengeling van enthousiasme en haat. Goede thrillers, zoals Nog Lange Niet van M.J. Arlidge, Verzwegen van Karin Slaughter en Het Meisje in het IJs van Robert Bryndza, kwamen veel langs dit jaar en die vond ik heerlijk. Ook heeft mijn favoriete schrijver Karin Slaugher mij dit jaar ook een aantal keer teleurgesteld, vond ik VOX van Christina Dalcher een slap aftreksel van The Handmaid’s Tale en wil ik alle tijd die ik gespendeerd heb aan De Meeste Mensen Deugen terug.

Have you already started making reading plans for 2021?
Zoals de afgelopen jaren heb ik geen doel van aantal boeken dat ik zeker gelezen moet hebben, maar vind ik wel dat ik minimaal een boek per maand gelezen moet hebben. Verder hoop ik tijd te hebben om de rest van de Erika Foster-serie van Robert Bryndza, want het eerste boek was erg goed. Ik zou het fijn vinden als ik mijn boekenstapel eens helemaal weg heb gelezen, maar ik denk dat dit een onmogelijke opgave is.

Deze tag is van Ariel Bissett

Advertentie

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s