Mijn blogpartner in crime: een ode aan Leonie

Wie had het ooit aan zien komen dat een simpele ontmoeting tussen nieuwe collega’s kon leiden tot een blog? Ik niet. Drie jaar lang veel lol, gezelligheid, etentjes, goede gesprekken en meer. Afgelopen zaterdag bestond De Algemene Wanhoop alweer drie hele jaren. Bij de vorige twee verjaardagen blikte ik terug op het afgelopen jaar en keek ik naar mijn allereerste blog. Dit jaar geen terugblik, maar iets anders. Want drie jaar lang bloggen betekent ook drie jaar lang vrienden zijn met Leonie. Dus vandaag een ode aan mijn lieve vriendin en blogpartner in crime.

Lieve Leonie,

Je bent een chaoot in je gouden hart en nieren. Er zijn niet veel mensen van wie ik dat kan waarderen, maar ergens is het jou wel gelukt. Vaak genoeg krijg ik een appje dat iets weer niet gaat zoals je wilde of voorzien had. Maar ik moet wel toegeven dat het in 2020 een stuk beter gaat. De keer dat je appte dat je naast je spullen ook je ziel kwijt was, zorgde voor een enorme lachbui bij mij. Ondanks alles vindt je altijd je spullen en jezelf weer terug.

Je bent iemand op wie ik kan leunen. Maar als je vindt dat ik me aanstel, dan zeg je dit gelukkig tegen me en recht in mijn gezicht. Gelukkig kunnen we er wel altijd om lachen. Maar ook waardeer ik de goede gesprekken die we soms hebben en dat ik altijd naar je toe kan komen als ik het even niet meer weet. Ook vond ik het heel leuk dat je jezelf in eerste instantie als grap uitnodigde voor mijn diplomering, maar uiteindelijk toch echt kwam.

Geen plan is te gek en volgens mij roepen we al iets van twee jaar dat we een DAW-uitje naar Parijs en natuurlijk Disney en Efteling willen maken. Hopelijk komt dat uitje er ooit een keer! Maar tot die tijd kan ik genoegen nemen met de vele etentjes, shopdagen en andere dingen. Ik hoop dat we al onze (wanhopige) stoute dromen waar kunnen maken.

Leonie, je hebt ervoor gezorgd dat je een vriendin geworden bent met wie ik bijna dagelijks contact heb. Met wie ik enorm veel deel en ook dingen die je niet altijd wilt horen. Dank je wel daarvoor! Op naar nog meer jaren samen gezellig bloggen en juichen om elke mijlpaal die we met De Algemene Wanhoop halen. Er zijn niet veel mensen waarmee ik dat zou willen doen.

Groetjes,
Jouw blogpartner
Deveny

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

3 gedachten over “Mijn blogpartner in crime: een ode aan Leonie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s