5 keer vrolijkheid in Coronatijd

Het is geen leuke tijd en daarom is het juist belangrijk om leuke dingen te doen (vanuit huis). Deze week heb ik een lijstje voor jullie samengesteld met dingen die mij veel vreugde hebben gebracht de afgelopen week.

1. We Rate Dogs en Dogs_feelingsig
Dit zijn twee hele leuke Instagramaccounts om te volgen. We Rate Dogs een account dat honden beoordeeld met leuke teksten en zo nu en dan een inzamelingsactie. Als ik naar al deze goodboys en goodgirls kijkt, dan word ik instant vrolijk.

Dogs_feelingsig is een account die alle gedachten van een hond plaatst. Dit is oorspronkelijk een Twitteraccount en het account bestaat dan ook volledig uit plaatjes van de tweets, maar de gedachten van Dog maken mijn dag ook geweldig.

2. Zon
Erg veel dagen ben ik te vinden op het randje van ons balkon in de zon met een boek, een mok thee en een kussen. Lekker een paar uur lezen, een beetje naar mensen staren tussendoor en theeleuten. Dit kan ik eindeloos lang doen.

3. I’m Ready
Afgelopen vrijdag brachten Sam Smith en Demi Lovato een nieuwe nummer uit genaamd I’m Ready. In de videoclip komen alleen LGBTQ’ers voor. Ik vind het een heerlijk nummer en de videoclip erg gaaf gedaan.

4. Boeken
Sinds de lock down ben ik weer erg veel aan het lezen en begint mijn To be read stapel eindelijk een beetje te slinken. Dit hield niet heel lang stand, want ik heb afgelopen week ook weer een aantal boeken besteld die ik erg graag wilde hebben en lezen. Nadat de stapel met vier boeken geslonken was, is hij nu weer gegroeid met drie boeken.

5. Externe schijf
Dit is mijn goudmijntje in tijden dat ik mij verveel. Ik kan heel erg genieten van scrollen door mijn externe schijf. Ik heb hier sinds ongeveer de eerste klas middelbare school dingen op opgeslagen en bekijk die erg graag. Laatst was het de beurt aan de muziek die ooit gedownload had en nu vaak niet meer luister. Dit was ook erg fijn voor mijn afspeellijst, want ik ben nu een stuk of tien nummers rijker die ik weer graag wilde horen. Ook kwam ik een aantal pareltjes tegen waarvan ik niet (meer) begreep waarom ik hier ooit naar heb geluisterd. Hieronder heb ik Flower van Amos Lee gedeeld, een pareltje waarvan ik wel begreep waarom ik er naar luisterde.

Wat heeft jou vrolijkheid gebracht in deze Coronatijd?

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s