Trip down memory lane: Oma’s fotoalbum

Afgelopen week heb ik iets van twee of drie pakketjes van mijn moeder gekregen. Het waren er zo veel dat mijn vriend er op een gegeven moment een beetje klaat mee was: “Alweer een pakketje?!?! Wat bestel je allemaal?” Ik denk eerder dat hij het gewoon niet leuk vond dat hij amper post kreeg. Van één pakketje wist ik dat deze zou komen en wat er in zat, namelijk de popcornsokken van Pathé. De andere pakketjes waren een verrassing.

In één van de pakketjes zat een fotoalbum dat eerder van mijn oma was geweest. Mijn oma is bijna drie jaar geleden overleden en nog altijd mis ik haar op bepaalde momenten. Daarom vond ik het heel leuk om het fotoalbum te krijgen. De foto’s brachten mij terug naar leuke herinneringen en vandaag deel ik er een paar.

Één van de leukste uitstapjes, die ik bijna elk jaar wel met mijn opa en oma maakte, was naar boerderij Geertje. Dit is een boerderij in de buurt van Zoetermeer en je kon dan altijd de geitjes melk geven, pannenkoeken eten in het restaurantje, veel lekkere kaas en andere lekkernijen kopen in het winkeltje en met mooi weer varen. Vooral de geitjes melk geven vond ik altijd het hoogtepunt van het bezoekje en deed ik het liefst alleen maar.

Ik kan me niet heel goed meer herinneren waar deze foto is gemaakt, maar ik denk wel dat het één van mijn charmantste ooit is. Ik hoop dat de mensen die er bij aanwezig waren veel hebben moeten lachen toen ik dit deed. Volgens zijn deze zwemfoto’s van dezelfde vakantie of weekendje weg.

Ik heb altijd konijnen gehad en dit was mijn allereerste genaamd Ernie. Het was een heel rustig konijntje waar ik heel graag mee knuffelde.

Mijn opa en oma hebben jarenlang op een minuut afstand van de duinen gewoond. Mijn moeder is ooit weggelopen toen ze klein was en ik ging altijd graag met ze naar het strand. Toen er ooit sneeuw lag heb ik mij heel erg vermaakt met sleetje rijden en sneeuwballen maken.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s