Mijn 5 favoriete kerstreclames

Elk jaar kijk ik uit naar het kijken van kerstfilms en het draaien van kerstmuziek. Maar waar ik het echt niet droog bij houd, zijn de kerstreclames. Omdat ik tegenwoordig eigenlijk alleen maar naar Netflix kijk, heb ik de kerstreclames van dit jaar niet gezien. Daarom heb ik mijn favorieten van de afgelopen jaren op een rijtje gezet. Pak de zakdoekjes er maar bij, want dit blogje heeft een hoog traantjesgehalte!

Bol.com
Mijn all time favoriet is al een oudje van een aantal jaar geleden. Ik heb zelf een konijntje genaamd Buffy en ik weet nog goed dat ik de eerste keer dacht dat ze Flappie zouden opeten en dat ik daarna keihard zat te janken toen ik Villa Flappie zag. Hoe vaak ik hem ook zie het blijft een mooie reclame.

Albert Heijn
2017 was het jaar dat Albert Heijn mijn hart stal met hun kerstreclame. Het verhaal van hun reclame sprak me heel erg aan, maar ook de muziek. To Make You Feel My Love blijft een heel mooi nummer en vind ik perfect gekozen.

Plus
Vorig jaar had Plus een reclame waar ik nog steeds niet droog bij houd. Weer is de combinatie van het verhaal en de muziek die mij steeds maar weer aan het huilen krijgt. Misschien komt het ook doordat ik een klein beetje mijn mama en oma voor me zie.

Erste
De eerste kerstreclame die niet van een Nederlands bedrijf is! Volgens mij ben ik deze reclame vorig jaar een keer tegengekomen toen ik filmpjes aan het kijken was op You Tube. Ik had zo’n medelijden met het egeltje, die alleen maar vriendjes wilt. Op het einde zat ik weer van ouds te janken als een baby.

Staatsloterij
Eentje die natuurlijk niet mocht missen in dit lijstje: Frekkel! De reclame van dit jaar heb ik toevallig wel gezien en het egeltje vond ik ook super schattig. Maar wiens hart stal Frekkel vorig jaar niet?

En toen waren we aan het einde van de top 5. Ik heb nog veel meer kerstreclames, die ik mooi vind, maar dat wil ik je traanbuisjes niet aandoen. Heb jij een favoriete kerstreclame?

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s