Into The Unknown met Frozen 2

Spoilervrije review

Als er tegenwoordig een deel twee in een filmreeks wordt aangekondigd, ben ik een beetje sceptisch. Ik ben altijd bang dat het tweede deel niet zo goed is als het eerste deel en dat de hype alleen maar wordt uitgemelkt. Bij veel filmreeksen komt deel twee bij lange na niet in de buurt van deel één, maar gelukkig is dit niet bij Frozen 2 het geval.

Ook al ben ik blij met het vervolg. Ik heb wel gemixte gevoelens over de film. Bij sommige onderdelen kreeg ik het gevoel dat de makers het beter wilde doen dan deel één, maar laten we eerlijker zijn Let It Go ga je niet zo snel overtreffen als themesong van een film. Let It Go is namelijk perfect. Ook vond ik een aantal onderdelen van de film heel erg op deel één lijken. Maar gelukkig is het verhaal nog steeds erg goed en geeft nog steeds de goede boodschap aan kleine meisjes dat je niet perse een grote sterke prins nodig hebt om jezelf te redden.

Wat mij wel verraste, was dat ik het verhaal op een gegeven moment wat duister vond voor een Disneyfilm. Ik weet niet of ik de enige ben die dit zo ervaren heeft en hoor graag of andere dit ook zo ervaarden. Dit moment heeft de tijdstrekking van een liedje en duurt dus niet heel erg lang, maar de hele setting van het moment in de film vond ik wat akelig. Gelukkig zitten er net als in deel één genoeg grappen en mooie terugblikken naar het eerste deel. Ook zitten er een paar leuke easter eggs in voor de goede kijker!

Wat vinden jullie van Into The Unknown? Eerst was ik er geen fan van, maar na een weekend het nummer op repeat geluisterd te hebben, vind ik het geweldig en schreeuw ik het binnen de muren van mijn kamer lekker mee. Niemand die er hopelijk last van heeft. Een andere favoriet van mij is Show Yourself.

Kort samengevat is Frozen 2 een aanrader voor de fanatieke Disneyliefhebber. Alles dat een Disneyfilm geweldig maakt, zit er in en laat ook een ontwikkeling zien in vergelijking met vorige films!

Bron
Frozen 2 ***
Sinds 20 november in de bioscoop

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s