Review: Studentendrukwerk

Deze blog is gesponsord. Je hebt een halfjaar (of misschien zelfs langer) gewerkt aan je scriptie, dan wil je misschien wel een mooie herinnering hieraan houden of wensen dat je het nooit meer hoeft te doen. Mocht je een blijvende herinnering willen houden aan je scriptie, dan heb ik een tip voor je. Laat je scriptie drukken bij Studentendrukwerk!

Na het schrijven van mijn scriptie wilde ik deze graag printen, maar wilde ik het niet op de standaard manier doen. Toen Studentendrukwerk ons benaderde voor een samenwerking en zag dat zij scripties drukken met een hardcover vond ik dit een mooie manier voor mijn scriptie. Zo gezegd, zo gedaan.

Je hebt verschillende keuzes als je jouw scriptie laat printen. Zo kan je voor verschillende soorten papier kiezen of je het gedrukt wilt hebben in zwart-wit of kleur en enkel- of dubbelzijdig geprint. Naast hardcover kan je ook kiezen voor geniet, (hardcover) spiraal, softcover of losbladig. Daarna kan je nog kiezen voor wat voor materiaal wilt. Ik koos voor simpel papier gedrukt, maar je kan ook voor een leren of linnen omslag kiezen. Al met al een aantal, zodat jij het zo fancy kan maken als jij wilt. Ik hield het simpel, maar ben zeker blij met het eindresultaat.

De hardcover geeft mij een fancy en trots gevoel over mijn scriptie. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Het is mooi ingebonden en geeft je het gevoel dat je een boek in handen hebt. De kwaliteit van alles is erg goed. De teksten zijn helder en goed te lezen en de kleur zijn mooi.

Naast scripties kan je nog veel meer bestellen bij Studentendrukwerk. Bierviltjes, notitieboeken en visitekaartjes zijn maar een paar voorbeelden van alle producten die ze hebben. Het is echt aan te raden om eens een kijkje te nemen op hun website! Voor €2,95 kan je het thuis laten verzenden of ophalen bij een PostNL locatie, maar je kan het ook gratis bij Studentendrukwerk zelf ophalen. Erg handig voor de blutte student die niet genoeg geld heeft voor de verzending. 😉

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s