Help! Mijn hoofd zit vol…

Herken je dit? Je hebt zoveel aan je hoofd en bent met zoveel bezig dat je soms niet eens meer weet wat je nu moet doen of wat nu meer prioriteiten heeft. Daar heb ik de laatste weken heel erg last van.

De afgelopen weken, en misschien wel maanden, is er zoveel gebeurd dat ik er soms verbaasd over ben. Als ik dacht dat ik alles weer een beetje op orde had, dan gebeurde er wel iets waardoor alles weer door de war werd geschopt. Het resultaat hiervan is dat ik van het ene ding naar het andere ding vlieg met weinig rust tussendoor.

Het irritante aan dit alles is dat ik me, voor mijn gevoel, een beetje afzonder van alles en iedereen. Ik ben normaal iemand die graag met mensen praat om mijn hoofd leeg te krijgen, maar doordat er steeds weer iets nieuws bij komt en ik eigenlijk er wel een klaar mee ben, ben ik momenteel liever alleen. Voordat je je zorgen begint te maken, dan wil ik zeggen dat je dat niet hoeft te doen. Ondanks dat ik nu liever alleen ben, zorg ik ervoor dat ik dat niet de hele tijd ben.

Soms verbaasd het mensen dat ik hier zo eerlijk over ben. Als mensen aan mij vragen hoe het met gaat dan zeg ik heel eerlijk dat het redelijk gaat. Want waarom liegen dat het goed gaat als dat niet geval is en je het ook wel een beetje kan zien aan de wallen onder mijn ogen. Als ik in de afgelopen weken tegen je gezegd heb dat het goed gaat, moet je nu niet denken dat ik tegen je gelogen heb, want op dat moment ging het dan wel goed.

Gelukkig heb ik genoeg mensen om me heen waarmee ik kan praten en als afsluiter wil ik die graag bedanken. Ik ga geen namen, maar als je dit leest dan weet je het waarschijnlijk wel. Ook wil ik sorry zeggen tegen iedereen op wie ik misschien boos ben geworden. Ik word namelijk wat sneller bozer dan normaal, dus sorry daarvoor.

Bron afbeelding

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “Help! Mijn hoofd zit vol…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s