Instagram Tag

Soms weet ik niet waar ik over zou willen schrijven. Op zo’n moment heb ik te veel ideeën of juist helemaal geen één. Als ik echt niet weet waar ik over wil gaan schrijven dan ga ik altijd kijken op andere blogs, bij de concepten van mijn eigen blog of ik daar nog dingetjes tussen heb staan of kijk ik in mijn Bullet Journal of ik daar nog ideeën in heb opgeschreven. Dit keer had ik geen inspiratie en kwam ik deze tag tegen over Instagram. Instagram is denk ik wel mijn favoriete social media. Ik houd heel erg van foto’s en vind het ook erg leuk om te scrollen door alle foto’s en filmpjes die iedereen plaats.

1. Wat is je Instagram gebruikersnaam en waarom?
Mijn gebruikersnaam is MyLifeAsDeveny. Ooit was er een programma op MTV (volgens mij) dat My Life As Liz heette en die heb ik als inspiratie genomen voor mijn eigen naam, omdat ik foto’s plaats over mijn eigen leven. Tot De Algemene Wanhoop was My Life As Deveny mijn meeste succesvolle blogpoging. Ik weet niet meer of mijn blog er eerder was dan mijn Instagramaccount, maar volgens mij kwam het één door het ander.

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld per dag?
Dat verschilt. Soms heb ik weken/maanden dat ik bijna elke dag iets plaats op Instagram en dan is er weer een periode (zoals nu) dat er een hele tijd voorbij gaat dat ik niks plaats.

3. Wat is je lievelings Instagramfoto?
Pfffff moeilijk. Van mijn eigen foto’s weet ik dat niet meer en van andere ook niet.

4. Welke foto heeft de meeste likes ontvangen?
Ook deze vind ik moeilijk te beantwoorden. Ik heb op dit moment 980 foto’s/filmpjes geplaatst op Instagram en ik heb nog geen gemakkelijke manier gevonden om hier achter te komen. Maar voor zo ver ik nu snel kon zien, heeft deze serie de meeste likes. Het kan ook dat een andere foto meer heeft, maar dat weet ik dan niet.
https://www.instagram.com/p/BlTqy9Wh793/

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik gebruik heel soms VSCO. Dit is een fotobewerkingsprogramma dat ik al een hele tijd op mijn telefoon heb staan, maar nog niet echt de tijd heb gehad om het goed uit te kunnen zoeken.

6. Welke celebs volg je op Instagram?
Dit zijn er een aantal. Bij celebs heb ik de regel dat ze niet te veel moeten plaatsen, omdat anders mijn timeline alleen uit hun foto’s bestaat. Ik volg Kensinton Palace (ik houd heel erg van het Britse koningshuis), Ellie Goulding (Ik denk wel mijn favoriete zangeres), Ryan Reynolds, Gal Gadot, Justin Timberlake, Sam Smith, Kjeld Nuis, Sven Kramer en nog heel wat anderen.

7. Welke Instagramfilter gebruik je het meest?
Heel lang gooide ik over elke foto de filter Mayfair. Nu gooi ik al een tijdje geen filter meer over mijn foto’s en filmpjes, omdat ik dat zonde vind. #nofilter

8. Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik plaats veel foto’s over boeken, dus ik denk dat boekgerelateerde hashtags veel aan bod komen of de hashtags over IJsland toen ik daar met mijn vriend op vakantie was.

9. Laat je laatste Instagramfoto zien.
Erg toevallig…
https://www.instagram.com/p/BqXA_kZjzGE/

10. Volg je ook dierenaccounts?
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ik volg met MyLifeAsDeveny OurFriendMilo en met DeAlgemeneWanhoop Universitycat.

11. Welke bedrijven volg je op Instagram?
Ik volg niet veel bedrijven. Bedrijven die ik volg zijn het Voedingscentrum, Sanquin, Dieet dit – Dieet dat, Pathé, Ziggo Dome en nog een paar.

12. Heb je veel familie die op Instagram zit?
Mijn ouders zitten op Instagram en volgens mij ook wat familieleden, maar die volg ik niet allemaal.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s