End of the Year Book Tag

Vorige week kreeg ik het volgende appje van een goede vriendin: “hee, dit lijkt me wel iets leuks voor jou om in een blogpost te doen” met daar bij een vlog. Ik was toen nog onderweg naar huis en zei dat ik het thuis zou bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben niet heel erg van de vlogs, maar ik vond deze heel leuk, omdat het over boeken ging en ik houd van boeken. Mijn vriendin had gelijk en daarom besloot ik om de vragen van de vlog te verwerken in mijn blog van vandaag.

Are there any books you started this year that you need to finish?
Vorige week ben ik begonnen in The Subtle Art of Not Giving a Fuck van Mark Manson. Een boek dat ik al een hele tijd wilde lezen en heel graag uit wil lezen voor het einde van het jaar. Het is geen verhaal, maar meer een soort zelfhulpboek. Zondag ben ik ook in Eet als een Atleet begonnen van I am a foodie, een boek over sportvoeding. Ook dit boek wilde ik al een hele tijd lezen. Ik schreef al eerder over Eet als een Expert. Ik hoop dat Eet als een Atleet net zo leuk is om te lezen als Eet als een Expert.

Do you have an autumnal book that you plan to carry over into the winter season?
Ik lees nooit per seizoen, dus ik heb geen herfst- of winterboek. Ik lees waar ik zin in heb.

Is there a new release you’re still waiting for?
Op dit moment niet. Eerder las ik heel veel series en zat ik echt te wachten op het volgende deel, maar de afgelopen twee/drie jaar lees ik minder series en meer stand alone-boeken. Nu loop ik (bijna elke week) door een boekenwinkel en kijk ik wat er allemaal is en wat ik zou willen lezen.

What are three books you want to read before the end of the year?
Dat zijn Marionet van Daniel Cole, Ode aan de E-nummers van Rosanne Hertzberger en Gone Girl van Gillian Flynn. Twee thrillers en één voedingsgerelateerd boek. Gelukkig heb ik nog even de tijd tot 31 december.

Is there a book you think could still shock you and become your favourite book of the year?
Ik denk het niet. Afgelopen jaar heb ik The Handmaid’s Tale van Margaret Atwood gelezen en dat is 100% mijn favoriete boek van dit jaar. Het was zo anders dan de boeken die ik normaal lees en zo goed dat het heel moeilijk wordt om beter te zijn dan dit boek.

Have you already started making reading plans for 2019?
Ik heb hetzelfde plan als dat dit jaar had en dat is mijn boekenstapel kleiner maken, maar dat betekent dat ik ook zo min mogelijk boeken moet kopen tussendoor en ik weet niet of mij dat gaat lukken.

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Deze tag is van Ariel Bissett

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

2 gedachten over “End of the Year Book Tag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s