Mijn guilty pleasure serie

Een jaar geleden was ik erg benieuwd en zocht ik een serie waar ik niet zo veel bij hoefde na te denken en die misschien niet van hoge kwaliteit zou zijn. Nu een jaar later kijk ik elke week reikhalzend uit naar de volgende aflevering en kan ik mijn hoofd tussendoor breken over wat er nu weer gaat gebeuren. Ik heb het over de remake van Dynasty. Maar voordat ik ga vertellen waarom deze serie geweldig is en iedereen hem eigenlijk moet gaan kijken, zal ik vertellen waar het een beetje over gaat.

In seizoen één ontmoeten we de Carringtons, een familie die groot en rijk is geworden door olie. Fallon en Steven zijn de kinderen van Blake. In de eerste aflevering worden Fallon en Steven geconfronteerd met hun nieuwe stiefmoeder Christal. De serie gaat in het begin vooral over de rivaliteit tussen Fallon en Christal en bouwt langzaam aan de verschillende verhaallijnen voor de rest van de serie.

Iets dat ik heel leuk vind aan de serie is dat alles zo lekker over de top is en dat er dramatisch gedaan wordt over de kleinste dingen. Vooral hierdoor bleef ik het in het begin kijken, omdat ik hier niet bij hoefde na te denken. Toen de latere verhaallijnen kwamen, werd ik meer mee gezogen in de wereld en werd ik verslaafd. Ik vond het net als Fallon verschrikkelijk toen ze ineens bangs had.

Wat zo mooi aan deze serie is, is dat de kwaliteit best hoog is. In het begin vond ik het de honderdste dramaserie waarin het allemaal over de top is. Naar verloop van tijd begon ik in te zien dat het nog steeds de honderdste dramaserie is, maar dat de kwaliteit goed is. Er wordt toegewerkt naar verschillende verhaallijnen en deze worden ook afgerond. Soms gaan er wel een paar afleveringen over heen.

Ondanks dat je hoogstwaarschijnlijk nooit in eenzelfde kring zal komen als deze familie, acteren de acteurs wel goed genoeg dat je het gevoel krijgt dat je erbij hoort. Want hoe groot een kreng Fallon soms ook is. Je krijgt echt medelijden met haar als er eens iets niet goed gaat of in mijn geval hoopt dat de verhaallijn een bepaalde kant opgaat.

Deze serie moet je gaan kijken als je niet al te veel wilt nadenken, van over de top glitter, glamour en drama houdt, het leuk vindt als er eens in de zoveel tijd Spaans wordt gesproken en je na verloop van tijd gaat geven om deze crazy ass familie, die stiekem wel een hart van goud hebben en anders hebben ze genoeg geld om er één te kopen.

Bron

Elke zaterdag een nieuwe aflevering op Netflix

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s