Mijn wanhopige eerste jaar

Morgen is het precies een jaar geleden dat ik mijn eerste blogje hier plaatste. Heel raar dat dit alweer een jaar geleden is. Voor mijn gevoel zijn we nog maar net een paar maanden bezig. Maar wat heeft een jaar als wanhopige blogger mij gebracht?

Dit jaar heeft me meerdere dingen gebracht, waaronder verrassing. Het tweede blogje dat ik plaatste, is een blogje dat bijna elke week wel een keer of meer gelezen wordt. Dit had ik totaal niet verwacht toen ik het schreef. Andere blogjes, waarbij ik denk: “Dit zal wel vaak gelezen worden.”, kunnen soms bijna geen enkele lezer krijgen. Zo zie je maar weer dat je niet altijd kan inschatten wat goed gelezen gaat worden.

Soms bracht het me irritatie. Dan had ik weken dat er geen einde kwam aan mijn inspiratie en kon ik hele dagen blogjes schrijven en inplannen en op een ander moment kwam er niks uit mijn vingers en zat ik maar te staren naar mijn beeldscherm. Gelukkig weet ik nu wel een beetje hoe ik daar mee om moet gaan, maar ik kan me er wel aan irriteren.

Het heeft me ook heel veel blijdschap gegeven. In het begin bijna elke maand uit eten om te “vergaderen”, maar eigenlijk gewoon heel veel lol maken en de raarste/leukste ideeën bedenken en nooit uitvoeren. En later de wat serieuzere vergaderingen waarin we eindelijk de site vormgaven zoals we wilde en serieuze stappen maakte om het wat meer bekend te krijgen.

Het heeft me nog veel meer dan deze drie dingen gebracht, maar dat zou te uitgebreid worden. De Algemene Wanhoop is en blijft een blog waar je heen kan gaan voor meer dan één onderwerp of verhaal. Ik hoop dat na dit eerste jaar er nog vele jaren mogen volgen.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

2 gedachten over “Mijn wanhopige eerste jaar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s