Ciabatta met mozzarella, pesto en tomaatjes

Ik houd van broodjes. Je kan er vanalles mee doen, maar vooral lekker beleggen. Vandaag deel ik een van de simpelste maar wel lekkerste manieren om je ciabatta te beleggen. Deze versie kent bijna iedereen wel, maar toch dacht ik dat het leuk was om deze met jullie te delen. Klik snel op lees verder voor het recept!

Ciabatta met mozzarella, pesto en tomaatjes
Voor 2 flink belegde broodjes

Ingrediënten
– 2 afbak ciabatta’s
– Potje groene pesto
– Bol mozzarella
– Bakje zongedroogde tomaatjes uit het versschap
– Peper
– Optioneel: basilicum

Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de ciabatta’s door midden.
– Besmeer nu een kant met pesto en snijd daarna de mozzarella in ongeveer zes stukken.
– Beleg de pestokantjes met de plakken mozzarella en garneer elke plak mozzarella met een zongedroogd tomaatje.
– Leg alle helften op een rooster en zet de broodjes voor zeven minuten in de oven.
– Haal de broodjes en garneer met versgemalen peper en eventueel wat basilicumblaadjes.

Eet smakelijk!

Wat vind jij lekker beleg voor op brood?

Advertenties

Gepubliceerd door

Deveny

Studeert Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool. Combineert wanhopigheid met oprechtheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop en Sincerely Deveny

2 gedachten over “Ciabatta met mozzarella, pesto en tomaatjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s