De avonturen van Deveny en Erik: Bier brouwen part 3

Previously on De avonturen van Deveny en Erik Twee weken geleden kon je lezen over hoe wij bezig waren met het bottelen van ons bier. Dat ging in eerste instantie niet van een leien dakje, maar lukte het uiteindelijk wel.

In deze aflevering van De avonturen van Deveny en Erik kan je lezen over hoe ons bier smaakt. Was vijf weken wachten het waard of is het compleet mislukt?

Daar zaten we dan in de tuin. We zaten daar meer uit voorzorg, omdat ik bang was dat het bier zou gaan spuiten. Gelukkig gebeurde dat niet gelijk en niet heel erg. Toen kwam het moment van waarheid. Zou het eruit zien, ruiken en smaken als bier? Jammer genoeg ziet het er niet heel erg uit als bier. Het ziet er meer uit als troebel, ongefilterd bier. Gelukkig smaakt het wel naar bier. De smaak is naar mijn mening ietsje bitterder dan een normaal blond biertje, maar daarin verschilde ik een beetje van mening met Erik.

Al met al ben ik trots op wat we hebben gemaakt, want we hebben het helemaal zelf gedaan. Het heeft even geduurd, maar het was heel leuk om te doen. Op naar het volgende bierproject!

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “De avonturen van Deveny en Erik: Bier brouwen part 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s