Zwembad-douche-rituelen (help)

douche
Bron

Waarschuwing: deze blog gaat over waargebeurde, schokkende gebeurtenissen. Deze blog bevat naakt, maar daar geen foto’s van, waarvoor mijn excuses.

Ik glij door het water en maak daarmee mijn laatste baantjes borstcrawl af. Regelmatig ga ik een uurtje zwemmen in het plaatselijke zwembad. Die trainingen zijn echter helemaal niets vergeleken met de daarop volgende douchebeurt in de gezamenlijke doucheruimte.

Ik draai wat met mijn schouders en armen om mijn inmiddels krakende spieren een beetje los te maken onder de warme stralen van de douche. Maar helaas is daar hij of zij dan altijd: de uitgebreid douchende persoon. Niet erg, als alles maar eens binnen boort bleef…

Dicks out
Hij komt de ruimte binnen. Hij heeft zich breed gemaakt in zijn kleine Speedo-broekje om te laten zien dat hij het alfa-mannetje is. Hij vergeet wel dat hij daarnet in het bad constant werd ingehaald door dit volgens hem onderdanige vrouwtje. Hier in de douche is hij blijkbaar de baas. Dat moet hij laten zien door zijn edele delen uitgebreid te wassen. Ongeacht zijn gezelschap.

Soms draait het alfa-mannetje zich om richting de muur voordat hij de voorkant van zijn zwembroek naar voren duwt om zijn aanhangsel bloot te stellen aan de douche-stralen. Maar of hij zich omdraait of dit gewoon frontaal doet, maakt voor mij niet zoveel uit. Je ziet van alle kanten toch wel dat hij zijn zaakje even bewonderd, omdraait en herschikt om hem even grondig doch liefdevol te reinigen. Arme alfa-man heeft blijkbaar thuis geen douche. Kots.

Tits out
Al kreunend en puffend staat ze zichzelf in te zepen. Een vrouw van zekere leeftijd met overal rimpels. Dat kan ik zien, want voor het gemak heeft ze de bandjes van haar badpak al naar beneden gedaan. Hou je badpak dan maar eens op een christelijke hoogte, als je ondertussen tussen alle kieren zeep probeert te krijgen. En ja hoor, FLOP! Tits out. Of op haar leeftijd: theezakken out. Free The Nipple Extreme Edition.

Ik wil niet kijken. Ik kijk niet. Ik zie haar alleen maar vanuit mijn ooghoek. Daar kan ik niets aan doen. Wat maakt ze nou voor beweging? Met één theezak half naar buiten en onder de muziek van haar gekreun begint ze het ‘down-under’ nu ook grondig in te zepen met haar beide handen bij de randen van haar badpak in. Ik wil tegen haar zeggen dat het gebruik van zeep daar niet goed is voor het zuurgehalte of de PH-waarde, maar heb het gevoel dat ik dan moet kokhalzen. Ik kijk nog steeds vanuit mijn ooghoek, maar ik voel dat ze naar mij kijkt. Bij mij zit alles nog op zijn plek hoor, mevrouw! Of vraagt u zich af waarom ik geen zeep heb meegenomen?

In godsnaam… WAAROM?

Gepubliceerd door

Leonie Zuidersma

Heeft Kunst, Cultuur en Media gestudeerd aan de RUG. Is daarnaast beroepschaoot. Meer over mij weten? Check dan mijn berichten bij De Algemene Wanhoop.

2 gedachten over “Zwembad-douche-rituelen (help)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s