Songs I Like

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Songs I like. Vandaag deel ik iets met jullie dat ik niet met veel mensen deel. Vandaag deel ik mijn persoonlijke afspeellijst met de nummers die ik op dit moment heel erg leuk/mooi vind. Een lijst die ik op Spotify met twee mensen gedeeld heb, voordat ik hem op privé zette. Een lijst die ik nu met jullie deel. De lijst met de Songs I Like.

Op dit moment staan er 167 nummers in deze afspeellijst. Deze hoeveelheid nummers staat gelijk aan tien uur en 47 minuten muziek. Als je de tijd gaat nemen, neem dan echt de tijd. Al deze nummers luister je niet één, twee, drie allemaal af.

Wat kan je verwachten als je een poging doet om naar deze afspeellijst te luisteren. Verwacht veel Ed Sheeran, want ik houd van hem. Net als the Chainsmokers, Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Ellie Goulding en Charlie Puth en dat zijn alleen nog maar de artiesten die vaker dan één keer in mijn lijst voorkomen.

Deze lijst staat vol met nummers die me vrolijk krijgen, binnen een seconde aan het dansen of laten me heel erg in mijn handen klappen. Ook staan er nummers in die me binnen een seconde rustig kunnen krijgen en mij terug kunnen brengen naar andere momenten, vrolijke en niet-vrolijke.

Om het allemaal samen te vatten. Al deze nummers omschrijven mij ergens een beetje. Het zijn de liedjes die ik leuk vind. Ik hoop dat jullie de liedjes ook leuk vinden en ik hoor graag welk nummer jij leuk vindt.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “Songs I Like”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s