Let’s Get Personal tag

Het is alweer even geleden dat ik een tag invulde, dus vond ik dat de tijd rijp was voor een nieuwe! Door deze tag zal je er achter komen wat mijn guilty pleasure is op het gebied van eten of ik tien kinderen wil of helemaal geen, een ‘rewind’knop mij gelukkiger zou maken in het leven en wat doe ik als ik nerveus ben. Je leest het allemaal en wat meer!

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Ik hoor muziek dat gedraaid wordt tijdens een aflevering van the Vampire Diaries, die ik op de achtergrond aan heb staan terwijl ik dit aan het schrijven ben.

Heb je ergens trek in op dit moment?
Op dit moment ben ik aan het herstellen van griep en heb ik met veel moeite mijn hamburger van de Burgerbakkerij samen met mijn vriend weggewerkt. Om het samen te vatten. Nee, ik heb geen honger.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Het antwoord op deze vraag zal niet veel mensen meer verrassen, want ik wil geen kinderen. Misschien verandert het nog, maar op dit moment hoeft het van mij niet.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Ik denk niet dat ik teveel aandacht aan mijn uiterlijk besteed. Wat ik wel denk, is dat ik mij iets te druk maak over dat ik er altijd verzorgd uit moet zien. Mij zal je niet zo snel het huis zien verlaten zonder make-up.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Voor deze vraag heb ik de hulplijn het vriendje ingeschakeld. Volgens de hulplijn ga ik stressen als ik nerveus ben.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Deze vraag laat me enigszins lachen, maar ik heb niet een goede grap gehoord vandaag of zo.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee, want hoe cliché het ook is om te zeggen. Fouten maken hoort bij het leven en als je alles over zou kunnen doen, verspeel je te veel tijd daarna dan dat je aan het leven bent.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Bij mij is het een mengelmoesje van alles door elkaar. Het ene moment denk ik aan het ene en het andere moment aan het andere.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een lekker glaasje water. Simpeler kan het niet.

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Eerst had ik een guilty pleasure, alleen ben ik al een hele tijd geleden gestopt met het eten ervan. Hierdoor weet ik niet zo goed meer of ik nog wel een guilty pleasure heb. Wat ik op dit moment heel lekker vind zijn Cheez Dippers met pizzasmaak. Jammer genoeg zijn ze bijna nergens te koop en als ik ze eet kan ik het maar moeilijk bij een bakje houden.

Wat doe je morgen?
Morgen, en daarmee bedoel ik de dag waarop ik dit plaats, ga ik weer verder met het ontwikkelen van de enquête voor mijn scriptie, heb ik een college over het maken van enquêtes en heb ik een reflectie college.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

2 gedachten over “Let’s Get Personal tag”

  1. Zonder make up ga ik ook de deur niet uit, ik zou wel eens op een rewinderknop willen drukken, dan zou ik de tijd van mijn studie toch anders invullen. Er wordt zo vaak aan mij gevraagd of ik iets in de zorg doe of heb gedaan, de korte tijd dat ik mijn ouders mocht verzorgen, kan ik wel zeggen dat dit wel een mooie ervaring is geweest en misschien wanneer ik wat jonger zou zijn toch meer mijn studie daarin had gezocht.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s