Mijn 2017

Was een jaar zoals eigenlijk elk jaar. Ook dit jaar kende zijn ups en downs. Er zijn veel dingen gebeurt en ik weet zeker dat ik niet alles kan opnoemen, maar ik ga een poging doen.

2017 was het jaar waarin ik een jaar met mijn vriend heb, ik een halfjaar vertraging met mijn studie opliep, maar op het einde toch alles haalde waardoor ik in 2018 ermee verder kan. 2017 was het jaar waarin ik mijn oma verloor en voor het eerst op een begrafenis sprak. Ik heel veel schoenen kocht en veel lol maakte met mijn collega’s. Ik vele uurtjes doorbracht met Singstar, Weerwolven en andere spelletjes. Ik bergen met sushi at en naar FG restaurant ging. Ik het 25 jaar jubileum van mijn ouders vierde en Kerst in twee steden. Heel wat uurtjes in de trein doorbracht en ik twee minors volgde, maar met één stopte. Ik in de Raad van Advies zat van mijn studievereniging en ik vriendschappen weer terug kreeg.

2017 was het jaar waar ik niet zo heel veel uit ging, maar als ik ging ik niet heel vroeg in bed lag. Een jaar waarin mijn vriend zijn arm brak en naar Australië ging en ik videobelde via WhatsApp. Ik vele uurtjes in de bioscoop te vinden was en weer meer boeken ging lezen. Ook kwam ik dit jaar in aanraking met Bullet Journal en werd ik nog fanatieker in het bijhouden van allemaal dingen in mijn notitieboekje. Ik heel veel series keek op Netflix, misschien te veel. Ik onder andere Breaking Bad, Prison Break en How to Get Away With Murder keek. In 2017 ging ik samen met mijn vriend naar Parijs en stond ik voor het eerst bovenop de Eiffeltoren. Maar vooral het jaar waarin ik samen met Leonie en Charley De Algemene Wanhoop begon.

2017 was een jaar om niet te vergeten en dat zal ik hopelijk ook niet zo snel doen. 2018, bring it on!

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “Mijn 2017”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s