25 dingen die je nog niet van me wist

Na ongeveer een maand bloggen weet je dat ik van eten, series en muziek houd. Maar er is nog veel meer te vertellen. Deze tag kwam ik een paar jaar geleden al tegen, dus ik weet niet meer zo goed waar ik hem precies vandaan heb, en het leek me een leuke en snelle manier om wat meer over mezelf te vertellen.

Het zijn vrij veel vragen, dus ik heb geprobeerd om niet te lang uit te weiden over bepaalde dingen. Dus ga er lekker voorzitten en let’s begin!

Welk woord gebruik je eigenlijk echt té vaak?
Hiervoor heb ik mijn vriend ingeschakeld, want zelf wist ik dit niet zo goed. Hij zei dat het woord dat ik veel gebruik nee is. Of dit een goed teken is, weet ik zelf niet echt. Verder zei hij ook dat ik zijn naam vaak zeg, maar dat is geen woord dus die tel ik niet mee.

Wat is je favoriete film?
Vraag twee en nu al een moeilijke… Ik kijk zoveel films dat ik het altijd heel moeilijk vind om een favoriet aan te wijzen. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze vraag anders te beantwoorden. Ik heb gekozen voor mijn favoriete film van afgelopen jaar en dat is Dunkirk. Deze film heb ik drie keer gezien en vooral de eerste keer heb ik twee uur lang zitten huilen. Een echte aanrader!

Naar wie was je laatste appje?
Tegen de tijd dat ik dit plaats zijn er al weer een paar dagen verstreken, maar ik denk als nog dat degene die ik op dit moment voor het laatst geappt heb ook dan de persoon zal zijn aan wie zijn laatste appje is gericht en dat is namelijk mijn vriend.

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Een IJwit van Brouwerij ’t IJ. Sinds dit jaar ben ik echt (speciaal)bier gaan drinken en mijn favoriete biertje is IJwit.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Zie plaatje hieronder. Deze achtergrond heb ik, uitzondering voor mijn tablet, op al mijn apparaten. Verder is mijn homescreen erg ‘saai’, want ik houd er niet van om allemaal apps er op te zien waardoor ik mijn achtergrond niet meer zou kunnen zien.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?
Dynasty. Een remake van een oude Amerikaanse serie. Ik denk niet dat er veel mensen zullen zijn die het kennen. De serie volgt een gezin dat heel rijk is door olie en allemaal andere shit. Eigenlijk kan je het op één simpele manier omschrijven: #richpeopleproblems.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Geen idee of het klopt, maar Spotify op mijn telefoon is deze gestopt bij Airplanes van B.o.B. en Hayley Williams.

Wat was je eerste e-mailadres?
deveny_zwemt@hotmail.com. Mijn vader heeft deze ooit voor me aangemaakt om te kunnen msn-en met mijn vriendinnen en op dat moment deed ik nog fanatiek aan wedstrijdzwemmen.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Dat was afgelopen zomer. Ik had voor dat het collegejaar begon een herkansing. Ik was er heilig van overtuigd dat deze om half 9 begon, dus fietste ik door de stromende regen naar de locatie om er daar achter te komen dat het tentamen pas om half 11 zou beginnen. Dus daar zit ik voor ongeveer twee uur lang lekker te bibberen en het maar niet warm krijgen en toen kon ik eindelijk beginnen. Om na een kwartier ruw gestoord te worden door de wekker op mijn telefoon en uit het lokaal verwijderd te worden. En dat mensen is mijn meest awkward moment.

Wat is je favoriete emoji?
Heel cliche maar dat is de kusje emoji.

Utrecht of Amsterdam?
Aan de Amsterdamse grachten… Hoe druk Amsterdam vaak toch is. Onze hoofdstad vind ik leuker dan Utrecht.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Heel egocentrisch, maar mijn verjaardag. Vraag maar aan mijn vriend en ouders hoe erg ik er altijd naar uitkijk.

Koffie of thee?
THEE! Ik drink namelijk helemaal geen koffie. Ik houd er absoluut niet van.

Serie of film?
Mmmmmmm moeilijk. Ik denk dat ik toch voor serie ga, want dat kan je nog even tussendoor kijken en een film duurt toch echt even wat langer.

Vlees of vis?
Om eerlijk te zijn kies ik eigenlijk nog sneller voor groente. Ik ben al mijn hele leven een vleeseter en ik zal dat ook de rest van mijn leven blijven, maar als ik echt moet kiezen hoef ik geen vlees en vis en vind ik een vegetarische maaltijd lekkerder.

Drank of drugs?
Drank. Ik heb nog nooit drugs gebruikt namelijk.

Katten of honden?
Katten. Voor mijn vriend hield niet van beide, maar hij heeft er soms zo’n obsessie voor dat hij me heeft aangestoken.

Engeland of Amerika?
Ik kies voor Engeland, want ik ben nog nooit in Amerika geweest en het trekt me toch minder dan Engeland.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Deze keuze heb ik bepaald op welke nummer ik beter kan meezingen op Singstar en aangezien ik een solo top 5 heb voor Wannabe, moet ik wel kiezen voor de Spice Girls.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Ik kan me niet meer herinneren naar wat ik liever keek, maar tot de dag van vandaag kan ik nog steeds een grap onthouden van Villa Achterwerk en niet van Sesamstraat.

Bert of Ernie?
ERNIE!!! Vroeg had ik een knuffel van Ernie en als je op zijn buik klikte maakte hij geluid. De knuffel ligt nog steeds ergens bij mijn ouders en elke keer als ik hem vind, maakt hij me nog steeds aan het lachen.

Buurman of Buurman?
Buurman neem ik dan aan.

Meest random feitje over jezelf?
Ooit was ik heel trots op mezelf dat ik drie hamburgers, een medium friet, een middel frisdrank en een bitterbal van de McDonalds op kon.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Niks gaat, zoals je het plant en soms is opnieuw beginnen het beste dat je kan doen.

Hopelijk vond je het leuk om mij nog beter te leren kennen door middel van deze tag. Ik zou het leuk vinden om wat meer te weten te komen over de mensen die dit lezen, dus ik wil je bij deze uitnodigen om in een reactie één van de bovenstaande vragen te gebruiken en iets over jezelf te vertellen.

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “25 dingen die je nog niet van me wist”

  1. Mijn favoriete dag van het jaar is….jouw verjaardag.
    Jij bent dan ook echt jarig, jij kijkt er altijd naar uit. 22 jaar geleden werd je geboren, samen met papa keek ik uit naar de dag dat jij geboren zou worden, dus de mooiste dag van ieder jaar. Ik in ieder geval denk dan terug naar 26-10-1995 hoe mooi het was om jou eindelijk te kunnen bewonderen en te kunnen knuffelen, wat ik overigens nog steeds doe als ik jou een tijdje niet gezien hebt, want Groningen -Den Haag is niet naast de deur.
    Jouw naam komt van een liedje, Deveny…niemand is zo mooi als jij. Mooi vind ik aan jou dat je ondanks dat niet alles van zelf gaat, er toch in blijft geloven en dat wat jij uitstippelt toch lukt.
    Blijf daarom zoals je bent, een mooie meid met een lieve vriend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s