One More Light

Iedereen kent de Top 40, de Top 2000 en allemaal andere hitlijsten, maar niemand kent The Ultimate Twenty Plus One. En dat is ook niet heel raar, want dit is de hitlijst die ik samen met mijn vader en een vriend bijhoud. Elke eerste en derde vrijdag van de maand zetten we alle drie een nummer in de lijst en halen we ook een nummer eruit. Een routine die we in januari alweer vijf jaar volhouden!

Afgelopen vrijdag was het de derde vrijdag van de maand, dus weer tijd voor een nieuw nummertje! Dit keer zette ik Linkin Park met One More Light erin. Linkin Park ben ik gaan luisteren door mijn vriend. Eerst was het niet mijn favoriete muziek, want in mijn ogen maakte ze alleen maar herrie. Maar toen overleed Chester Bennington en begon mijn vriend vaker naar Linkin Park te luisteren en ik begon het te waarderen. Vooral hun laatst album One More Light luister ik graag. Want wat veel mensen niet weten, en ik door mijn vriend, is dat Linkin Park ook rustige muziek maakt en hun laatste album staat er vol van.

Dus bij deze deel ik dit keer mijn bijdrage en ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik.

Advertentie

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Eén gedachte over “One More Light”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s